• Nieuwe bedden!

Nieuwe bedden!

Vijf jaar geleden is samen met een specialist op het gebied van bedden, slapen en comfort een concept bedacht voor de bedden in de destijds nieuwe hotelkamers van Landgoed de Horst. Omdat deze bedden zo goed bevallen, zijn de bedden in Noordwijk ook vervangen voor deze comfortabele bedden.

Het ontwerp
De bedden zijn speciaal voor de Baak Seaside ontworpen. Voor ons was het belangrijk dat de bedden voldeden aan een aantal eisen. Zo moesten de bedden:

  • gemaakt zijn van duurzame materialen;
  • een gevoel van luxe en weldadigheid uitstralen;
  • hoog zijn, zodat in- en uit bed stappen gemakkelijk gaat;
  • bruikbaar zijn als een- en tweepersoonsbed zijn.

Op basis hiervan zijn bedden ontworpen die passen bij de hotelkamers. De nieuwe bedden bestaan uit twee houten bedframes die gemakkelijk uit elkaar kunnen worden geschoven door ze over de balk aan de achterwand, die tevens als nachtkastje dient, te bewegen. Op deze manier kunnen de tweepersoonsbedden gemakkelijk worden veranderd in eenpersoonsbedden. Daarnaast kunnen de bedden worden gerecycled als ze aan het einde van hun levensduur zijn gekomen, doordat ze zijn gemaakt van duurzame materialen. 

Het matras
Het matras is tevens speciaal voor deze bedden ontworpen. De matrassen bestaan uit een pocketvering matras en een comfortabel topmatras die tevens bestaan uit duurzame onderdelen.
De spiraalbodems zorgen voor een goede ondersteuning en ventilatie.

De combinatie van het bedframe, de spiraalbodem en matras zorgen voor een goede ondersteuning en een weldadige nachtrust. Wil je onze nieuwe bedden zelf ervaren? Boek dan eens een kamer in ons hotel!