• Meerdaagse bijeenkomst

    Alles in huis voor een meerdaagse bijeenkomst

Voor 1, 2 of zelfs nog meer dagen, achtereen

De Baak Seaside is zeer geschikt voor meerdaagse trainingen waarbij groepen niet alleen van de dagfaciliteiten gebruik kunnen maken, maar ook kunnen eten, drinken en overnachten. Zeker in het geval van intensieve trainingen vergroot dit de effectiviteit en teambuilding.

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een zaal en/of kamers?

Ontbijt met uitzicht

Overnachten aan zee

De Baak Seaside beschikt over 100 hotelkamers waarvan 30 met zeezicht. Alle hotelkamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer. Elke kamer heeft een eigen bureau om aan te werken en een tv. De keuken bereidt elke ochtend een uitgebreid en vitaal ontbijtbuffet. Deze wordt geserveerd in de lounge, waar u kunt genieten van het uitzicht op zee.

Bekijk de hotelkamer

Ideaal voor intensieve teambuilding

Met het ruime strand voor de deur beschikt de Baak Seaside over een fantastisch uitwaai-, bijpraat- en nadenkplek. Het strand wordt ook gebruikt voor teambuildingsactiviteiten. Het organiseren van een sportieve (teambuilding)activiteit kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten. Dankzij samenwerking met professionals in deze discipline maken wij een programma op maat.

Lees meer over onze sportieve activiteiten
Capaciteit

Met hoeveel mensen wilt u komen?

De Baak Seaside biedt ruimte aan grote groepen, kleine groepen en alles wat daar tussenin zit. Voor vrijwel iedere omvang en type gezelschap hebben wij op ons landgoed een passende oplossing en bijbehorende ruimte. 

Bekijk alle ruimtes
Ons hospitality concept

Wat verstaan wij onder gastvrijheid?

De Baak Seaside is meer dan een verzameling ruimtes en zalen. Er is ook een uitstekend hotel voor een verkwikkende nachtrust. In het restaurant kunt u gezond en lekker eten. Maar het echte geheim van de Baak Seaside zijn de mensen. Onze mensen staan altijd voor u klaar met maar één doel voor ogen: het u zo goed mogelijk naar de zin maken.

Lees meer over ons hospitality concept