• Voeding & Vitaliteit

    Ons culinaire concept

Vitale voeding

Gezonde en vitale voeding staan hoog in het vaandel bij de Baak Seaside. Alle producten en gerechten die we serveren zijn zodanig samengesteld en bereid dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

 

Vitaliteitsconcept

Energiek, duurzaam en lekker

Dat zijn de speerpunten in de keukens van de Baak Seaside. We koken volgens ons vitaliteitsconcept waarin voedzaamheid, duurzaamheid en beleving centraal staan. Onze koks gebruiken daarom bij voorkeur duurzame, biologische en streekproducten in onze internationaal georiënteerde keuken.

Vitaliteitsconcept

Optimale smaakbeleving

Daarbij serveren wij tijdens de lunch veel salades, groenten en vis. Ook tussendoor willen bezoekers fit en energiek blijven. Daarom staan pure chocolade, gedroogde vruchten en noten voor het grijpen in alle lounges.

Naast het feit dat gezonde en vitale voeding een belangrijke factor is voor optimaal presteren, is de smaak ook belangrijk. Voeding dient niet alleen voedzaam maar ook een beleving te zijn. 

Kom een keer langs voor een rondleiding met lunch en proef de locatie!

Vitaliteit

Vitaliteit staat op het menu

Vitaliteit is een belangrijk onderdeel en komt bij ons niet alleen terug in het eten, maar ook in andere aspecten. U kunt de beste prestatie leveren wanneer lichaam en geest vitaal zijn. De Baak Seaside biedt volop mogelijkheden om aan uw vitaliteit te werken.