• Sport & Teambuilding

    Bouwen aan een groepsgevoel

Sportieve activiteiten

De Baak Seaside biedt de ideale omgeving voor een teambuildings of sportactiviteit. Deze locatie ligt direct aan de zee, het strand en de duinen: een perfect startpunt voor een sport of teambuildingsactiviteit. Dit kan in de vorm van een stand-alone evenement, maar ook als aanvulling op een vergadering, training of andere bijeenkomst.

Activiteiten

Actieve teambuilding

Een looptraining, een workshop schermen, yoga of boksen of een moutainbike-tocht door de duinen. Dit zijn voorbeelden van activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Om als team dichter bij elkaar te komen, om het hoofd leeg te maken na een hele dag in vergadering of training, of om energiek de dag te beginnen.

Activiteiten

Teambuilding op maat

Een teambuilding-activiteit kunnen we ook op maat ontwikkelen. 

De activiteiten laten we aansluiten op de geconstateerde aandachtspunten en worden uitsluitend als middel ingezet. Gedrag wordt tijdens de opdrachten op een krachtige, effectieve en praktische wijze zichtbaar. Direct na de opdracht houden we een nabespreking onder leiding van een professionele trainer. Acties en reacties van groepen en/of individuen maken we zo bespreekbaar. Door een gedegen nabespreking op procesniveau ontstaat een verscherpt inzicht en een versneld leerproces (transfer of training).

Bent u geïnteresseerd in onze locatie?

Professionele partners

Samenwerking

Het organiseren van een sportieve (teambuilding)activiteit kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten. Dankzij samenwerking met professionals in deze discipline maken wij een programma op maat. Ook op dit gebied kunnen wij u dus volledig faciliteren en ontzorgen. De experts waarmee we samenwerken zijn professionele trainers die ruime ervaring hebben in het begeleiden van sport én teambuilding. Er wordt - indien gewenst - altijd aangesloten op de rest van de inhoudelijke bijeenkomst. We werken met veel plezier samen met trainers van de Baak, Outing Holland en Swingbo. Hebt u specifieke wensen, dan ontwikkelen wij een activiteit op maat.

Contact opnemen