• Hospitality 2.0

    Gastvrijheid staat bij ons voorop

Onderscheidend dat zijn we... Hospitality 2.0

Door een stimulerende omgeving te creëren waar excellente faciliteiten, culinaire hoogstandjes en een fraaie ligging elkaar versterken, wordt de gast geprikkeld en op ideeën gebracht. Ideaal voor teambuilding, leermomenten en bezinning.

Stimulerende omgeving

Ontmoeten, leren, verbinden

De Baak Seaside is een inspirerende plek. Mensen komen er bijeen om elkaar te ontmoeten, te leren en te verbinden. De inrichting en omgeving is hier volledig op ingericht. Onze visie is afgestemd op goed kunnen werken, leren en talent ontplooien. Bovendien werken al onze partners op het raakvlak van leiderschap en ontwikkeling. Een echte leeromgeving.

Lees meer over de leeromgeving
Voeding & Vitaliteit

Ons culinaire concept

Gezonde en vitale voeding staan hoog in het vaandel bij de Baak Seaside. Alle producten en gerechten die we serveren helpen de gast bij het leveren van een flinke mentale of fysieke prestatie.

Lees meer over ons culinaire concept

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een zaal en/of kamers?

Kunst & Poëzie

Prikkelende kunst

Kunst is een bron van inspiratie. Bij de Baak Seaside vindt u diverse kunstuitingen, samengesteld door onze curator. Van beeldende kunst tot proza en poëzie. Kunst is bij Seaside meer dan decoratie. Kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterken de beleving en prikkelen de fantasie.

Lees meer over de culturele projecten
Sport & Teambuilding

Bouwen aan een groepsgevoel

Met het geweldige Noordzeestrand voor de deur, beschikt de Baak Seaside over een fantastische uitwaai-, bijpraat-, en nadenkplek. Maar het strand wordt natuurlijk ook gebruikt voor trainings- en opleidingsdoeleinden. Een aangename aanvulling op de andere bijeenkomsten die vooral binnen plaats vinden.

Lees meer over onze sportieve activiteiten