• Faciliteiten

    Voor elke gelegenheid de passende faciliteit

Een overzicht van de faciliteiten en zalen

De Baak Seaside biedt een totaalpakket. Overnachten kan in het hotel, eten in ons restaurant. Verder zijn er maar liefst 20 lichte en ruime vergaderzalen onder één dak. De Baak Seaside kan zowel onderdak bieden aan kleine groepen, met specifieke wensen, als aan grotere bijeenkomsten en congressen. Hieronder vindt u een overzicht van de faciliteiten en zalen op de Baak Seaside. 

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een zaal en/of kamers?

Bekijk onze prijzen

Zalen

Alle soorten en maten

Het strand, de vergaderlocaties, de accommodatie en dienstverlening vormen samen een geheel, waarbij het werk- en leerrendement van onze gasten voorop staat. Zo kunnen zij zich optimaal concentreren op hun vergadering, training of congres.

Bekijk alle zalen
Restaurant

Gezond en voedzaam

In een inspirerende leeromgeving past een hoogstaand, kwalitatief restaurant. Bij de Baak Seaside wordt op hoog niveau gekookt. Het resultaat is een menu dat revitaliseert en perfect aansluit op de sfeervolle omgeving.

Het restaurant beschikt over voldoende ruimte voor zowel grote als kleine gezelschappen. Daarmee is het restaurant van de Baak Seaside bij uitstek geschikt voor een goed ontbijt, versterkende lunch en sfeervol diner.

Lees meer over ons culinaire concept
Hotel

Een verkwikkende nachtrust

Speciaal voor meerdaagse bijeenkomsten biedt de Baak Seaside uitgebreide hotelfaciliteiten met een breed assortiment aan kamers, geschikt voor zowel lang als kort verblijf. Voor grote en kleine groepen.

Lees meer over de kamers
Patio

Ongestoord buiten vergaderen

Wist je dat de Baak Seaside ook over een patio beschikt? Deze besloten buitenruimte is buitengewoon geschikt om de bijeenkomst -bij mooi weer- buiten voort te zetten.

Lees meer over onze buitenplaats