• Congres en conferentie

    Ruimte voor ieder congres

Leeromgeving voor congressen en conferenties

Zoekt u een inspirerende omgeving voor uw congres of conferentie? Dan bent u bij de Baak Seaside op het juiste adres. De locatie beschikt over 100 hotelkamers en is hierdoor ook ideaal voor een bijeenkomst die meerdere dagen duurt. 

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een zaal en/of kamers?

Voor grote en kleine congressen

Een zaal voor ieder congres

De Baak Seaside heeft 20 verschillende zalen die geschikt zijn voor kleine en grote groepen of voor subgroepen. De grootste plenaire ruimte biedt ruimte voor maximaal 150 personen. Alle zalen zijn voorzien van luxe stoelen, moderne communicatiemiddelen en goede geluids- en klimaatvoorziening.

Bekijk alle zalen

Healthy food op het menu

Een belangrijk onderdeel van ons concept is gezonde en vitale voeding. In de centrale lounge van de Baak Seaside kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes met een prachtig uitzicht op het strand en de zee.

Lees meer over het culinaire concept

Dichtbij Schiphol

De Baak Seaside is gelegen in Noordwijk, een half uur rijden vanaf Amsterdam, Schiphol en vlakbij Leiden en Den Haag. De omgeving biedt de mogelijkheid om uit de dagelijkse sleur te stappen en door het uitzicht op zee nieuwe inzichten te creëren. Hierdoor ontstaat er een optimale focus voor het congres of de conferentie.

Met hoeveel mensen wilt u komen?

Prijzen

De Baak Seaside werkt op basis van arrangementen. Iedere bijeenkomst is anders, daarom maken we offertes op maat.

Bekijk onze prijzen
Ons hospitality concept

Wat verstaan wij onder gastvrijheid?

De Baak Seaside is meer dan een verzameling zalen. Er is ook een uitstekend hotel voor een verkwikkende nachtrust. In het restaurant kunt u gezond en lekker eten. Maar het echte geheim van de Baak Seaside zijn de mensen. Onze mensen staan altijd voor u klaar met maar één doel voor ogen: het u zo goed mogelijk naar de zin maken.

Lees meer over ons hospitality concept