Trainingslocatie Noordwijk aan zee

Trainingslocatie Noordwijk aan zee

Ontmoeten en inspireren doe je bij de Baak Seaside, dé trainingslocatie in Noordwijk aan zee. Een leerhotel pal aan een van Nederlands mooiste stranden. Vanuit het hotel kijk je uit over de duinen en de zee. Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd: het menu is biologisch, duurzaam en rijk. Verder kun je in het hotel genieten van een verkwikkende overnachting in een van de comfortabele hotelkamers.

Deze trainingslocatie is de ideale plek voor jouw training of inspiratiesessie. Voor ontmoeten in een omgeving waar je energie van krijgt. De Baak Seaside beschikt over 20 grote en kleinere ruimtes die naar wens aangepast kunnen worden. Ook vind je er een fijne lounge, een terras en een patio. 'Het meest enthousiast zijn deelnemers aan trainingen over de verrassende hoekjes en plekken waar je bij de Baak Seaside op inspiratie stuit.

Kortom, wil je een zakelijke trainingslocatie boeken in Noordwijk? Klik hier voor het aanvragen van een offerte of lees voor meer informatie hieronder verder over de trainingslocatie in Noordwijk aan Zee.

Trainingslocatie aan zee

Trainingslocatie de Baak Seaside ligt aan de kust. Met enkele stappen sta je met je voeten in het zand van het Noordwijkse strand. Vanaf het terras van de trainings- en vergaderlocatie heb je uitzicht op zee. De Baak Seaside is een plek die verrast en verwondert. Bij de baak Seaside is je omgeving niet alleen maar de verpakking, maar een essentieel deel van je leerbeleving. Energie bijtanken door even uit te waaien op het strand van Noordwijk, het nuttigen van de juiste biologische (streek)producten waarbij duurzaamheid en beleving centraal staan; en je laten inspireren door een van de gedichten op de muur zijn zaken die bijdragen aan de leerbeleving.

De Baak Seaside is ingericht als leerhotel. Een plek waar mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Het hotel biedt 20 Leerruimten van klein tot groot. De trainings- en vergaderruimten zijn modern, ruim, licht en sereen ingericht. Een aantal ruimten is voorzien zijn van flexibele wanden waardoor er van twee ruimten een grote zaal gemaakt kan worden. In elke ruimte is technische ondersteuning voorzien en staan ergonomische stoelen. Zo is er altijd een passende zaal voor jouw gezelschap. De ruimten worden ingedeeld in drie categorieën:

1. Zalen 2-10 personen (12-30 m2): voor kleine trainingen en 1-op-1 sessies zijn er diverse spreekkamers en break-out rooms.

Zalen 10-25 personen 60-80 m2): Deze zalen zijn ideaal voor trainingen, seminars en vergaderingen

Zalen 25-150 personen (max 200m2): Voor middelgrote congressen en seminars zijn er diverse ruime zalen die aan elkaar geschakeld kunnen worden.

Daarnaast kun je ook nog terecht in de lounge, op het buitenterras en in het restaurant, dat naar behoefte kan worden ingericht.

trainingslocatie Noordwijk aan zee
zakelijke trainingslocatie boeken noordwijk
trainingslocatie met overnachting aan zee
trainingslocatie noordwijk omgeving

Trainingslocatie Noordwijk met overnachting

Op de trainingslocatie in Noordwijk aan zee kun je ook heerlijk overnachten. Het hotel beschikt over 100 comfortabele hotelkamers waarvan 30 met uitzicht op zee. Hier kun je na een intensieve training je welverdiende rust pakken om fris en fit de volgende dag te beginnen met bijvoorbeeld een strandwandeling of een frisse duik in de zee.

Boek je de trainingslocatie met overnachting dan kun je ‘s ochtends genieten van een uitgebreid en verkwikkend ontbijtbuffet.

Bij hotel de Baak Seaside vind je twee verschillende tweepersoons- en eenpersoonshotelkamers. Bij de Superior kamer geniet je van een fantastisch uitzicht over strand, zee en duinen. Alle kamers beschikken over een douche of bad, televisie en gratis wifi.

Trainingslocatie Zuid-Holland

De Baak Seaside ligt in Zuid-Holland, in Noordwijk aan zee. Op nog geen 30 minuten rijden van Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Met parkeergelegenheid voor de deur. Het leerhotel is de ideale trainingslocatie in Zuid-Holland voor wie op zoek is naar een inspirerende en rustgevende plek voor een training.

 

Trainingslocatie Noordwijk omgeving

Op deze bijzonder trainingslocatie vinden niet alle trainingen plaats in het gebouw maar ook buiten in de natuurrijke omgeving zoals zakelijke trainingen op het strand. Wij dagen je graag uit om je geest vrij te maken voor nieuwe gedachten en inzichten. Onze locatie is perfect om ook actief bezig te zijn.

De Baak Seaside is meer dan een locatie voor trainingen. Het is een plek waar gastvrijheid voorop staat en jouw vraag centraal staat. Voor inspirerende en energierijke ontmoetingen, vergaderingen, trainingen en congressen.

trainingslocatie aan de kust Noordwijk
Kunstkaarten de Baak Seaside

Kunstkaarten voor tijdens jouw bijeenkomst

Betrek de kunst bij jouw bijeenkomst door gebruik te maken van onze nieuwe kunstkaarten. In elke leerruimte bieden wij een set kaarten aan die je kunt gebruiken als kleine interventie tijdens...

Lees meer »
Inspirerende leeromgeving door middel van kunst de Baak Seaside

Inspirerende leeromgeving door middel van kunst

Buiten bij de entree van het gebouw staan twee kunstbeelden. Deze beelden zijn van Joris August Verdonkschot en hebben als thema: de mens. Zoals Joris het zelf beschrijft: “Het lichaam in al...

Lees meer »
Wunderkammerkast bij de Baak Seaside.

De Wunderkammerkast

Een wandkast vol verrassende kunstwerken waarvan je niet meteen kan plaatsen wat het voorstelt. Het trekt je aandacht. Stap uit het dagelijkse leven, laat alle gedachten los en raak...

Lees meer »